Agyonnyomta a tolvajt a kövér kamionos

A tolvaj megpróbált elkötni egy autót, de észrevették és elkapták. Leteperték és leszorították a földre, amíg kijöttek a rendőrök. Csak közben agyonnyomták.

A csaknem 110 kilós kamionost, Brian Machint gondtalanságból elkövetett emberölés miatt őrizetbe vette a brit rendőrség. A furcsa eset még tavaly történt, a bírósági előzetes meghallgatásokat tartották most. 

Az áldozat, Bernard Doherty megpróbálta ellopni Brian Machin unokatestvérének Mitsubishi Shogun autóját, de lefülelték és leteperték. Az 53 éves kövér kamionos rátérdelt a 24 éves tolvaj mellkasára, míg az unokatestvére a lábát fogta le.

Kihívták a rendőrséget, de mire kiértek a middleporti címre, a tolvaj már elájult. Még ekkor is a földre szorították. Később a kórházban meghalt.


A két férfi azzal védekezett, hogy csak lefogni akarták a tolvajt, akinek a feje a kocsi alatt volt. Amikor abbahagyta a küzdelmet, azt hitték, csak beletörődött abba, hogy nem menekülhet. Nem tudták, hogy elájult mert nem tudott lélegezni.

A vádat ejtették, az ügyész szerint nem alkalmaztak túlzott erőt, a halál oka a halottkém tegnapi döntése értelmében véletlen baleset.