Versmondó lány és könyvtár a strandon

A nagyszabású zenei programok mellett a Coke Club rendszeresen lepi meg olyan szokatlan programelemekkel vendégeit, mint a hetente többször jelentkező strandmozi, a vasárnapi élő cigánymuzsika vagy a meglepetésszerűen érkező performanszok. Idén két új program is indult a kultúra jegyében: élőben hallhatnak verseket a strandolók, és ingyenes könyvtár is rendelkezésükre áll.

Nem szokványos programelemekkel találkozhat az, aki a Coke Clubban tölti szabadidejét augusztusban. Idén ugyanis új, sikeres kulturális programelemekkel gazdagították a szervezők a siófoki klub kínálatát.Hétvégeken időnként egy bikinis szőke hölgy szakítja félbe a vízparton szóló zenét, mikrofont ragad - majd verseket szaval a napfürdőző közönségnek. Az eseményt általában először meghökkenve fogadja a közönség, ám végül mindig tapssal zárul a strandon eddig nem látott produkció.

Az irodalom nem csak a versmondó lánynak köszönhetően van jelen a fehér homokos plázson. A Coke Club és a djuice összefogása révén ugyanis idén először könyvtár is található a klubban. A több száz kötetet kínáló könyvsarokban szépirodalom, történelmi könyvek, krimik és romantikus regények, valamint számos folyóirat várja az olvasó strandolókat. Minden kötet ingyen kölcsönözhető.

„Szerettük volna még otthonosabbá, még tartalmasabbá tenni a Coke Club-ot. A versmondó lány mára már elmaradhatatlan része lett hétvégéinknek, a könyvsarok pedig sikeresebb, mint gondoltuk. Mindig böngészi valaki a könyvek gerincét, és vendégeinket dicséri, hogy a könyvek mindig vissza is kerülnek a helyükre”, mondta el Szende Attila klubvezető, a Coca-Cola Magyarország aktivációs menedzsere.


A Coke Club augusztus 22-ig, vasárnapig várja a vendégeit. Nem érdemes kihagyni az utolsó hét eseményeit sem, hiszen olyan programok várják az egyedi bulikra nyitottakat, mint a Hedonisták Napja augusztus 18-án.