Vegetáriánus Fesztivál: étkek útján a lélekhez

Az előadások mellett összesen hat helyszínen kínálnak érdekes, szórakoztató, informatív programokat: ételkóstolók, főzőbemutatók, reiki kezelések, masszázstechnikák tanítása, jóga, Aviva torna, Szimbólumdráma csoport szerepel a programok között. A Tanácsadó szobában hagyományos kínai orvoslás, Bach-virágterápia, életmód tanácsadás, életvezetési tanácsadás, párkapcsolati tanácsadás várja a kérdésekkel érkezőket.

Az idei Vegetáriánus Fesztivál 2010. augusztus 28-29-én kerül megrendezésre, 10 és 18 óra között. Helyszíne a Pataky Művelődési Központ, X. kerület, Szent László tér 7-14.

A fesztivál augusztus 28-án (szombaton), 10.30-kor egy közös, gyógyító meditációval kezdődik: Tuboly Bea tibeti hangtálakkal varázslatos zenét kelt életre, a hangzást inspiráló, önmagunkat megerősítő gondolatokkal erősíti fel. A tibeti hangtálak többdimenziós zengése a csendbe vezet bennünket vissza, és utat nyit létünk ősforrásához.


A 2010. év előadásai a napjainkban gyakran előforduló betegségek és azok természetes kezelési módjai köré szerveződnek. A vegetáriánus táplálkozás jó megoldás lehet például a diabetes, a szív- és érrendszeri problémák, de számos emésztési probléma, sőt, nem ritkán allergiás panaszok esetén is. A részletes program itt tekinthető meg.

Az előadások mellett összesen hat helyszínen kínálunk érdekes, szórakoztató, informatív programokat: ételkóstolók, főzőbemutatók, reiki kezelések, masszázs technikák tanítása, jóga, Aviva torna, Szimbólumdráma csoport szerepel a programok között. A Tanácsadó szobában hagyományos kínai orvoslás, Bach-virágterápia, életmódtanácsadás, életvezetési tanácsadás, párkapcsolati tanácsadás várja a kérdésekkel érkezőket.

A programokat bio és öko termékek vására teszi teljessé. A fesztiválon gondoltunk a kisebb és nagyobb gyerekekkel érkező családokra is, szoptató- és pelenkázósarok, dúlaügyelet, gyerekjátékok és zenés gyerekprogramok várják őket.


A rendezvényre a belépés ingyenes. Belépőjegyként adományokat a szervező Egészség-vár Alapítvány nevében szívesen fogadunk, a bejáratnál elhelyezett adománygyűjtőbe.

Egészség-vár Alapítvány