Ezüst került Gombos Edina kislánya falára!

A műsorvezető annak a festékgyárnak a képviseletében vehette át tegnap a Magyar Termék Nagydíjat, amely a gyermekszobájuk falára is szállította a minőségi alapanyagokat.

Tegnap napközben 32 termék kapott Magyar Termék Nagydíj elismerést. A győztesek több mint fele most pályázott először, a nyertesek között szerepel üdítőital, toalettpapír, bon-bon, májkrém, és festék is. A Tabu Tv stábja a Poli-Farbe cég képviseletében az Országházba érkező Gombos Edinát kísérte el a díjátadóra, aki nem véletlen vállalta el az elismerés átvételének a feladatát.

"Természetes, hogy egy olyan terméket reklámozok, amit ki is próbálok. A díjat a bababarát festék kapta, és a gyermekem szobáját is ezzel festettük ki. Az eperrózsaszín színt a kislányom választotta ki, nekünk pedig a szülői felelősségünk miatt volt fontos ez a termék. A festékben ugyanis ezüst van, ami gyulladáscsökkentő hatású, de távol tartja a bacilusokat, sőt a penészgomba sem telepedik meg rajta!" - meséli a tabutv.hu riporterének Gombos Edina, aki büszke rá, hogy egy ilyen kiváló céget képviselhetett.

"Edina nagyon közismert személyiség az emberek közt. Magánemberként és háziasszonyként is hiteles, és azért választottuk Őt reklámarcnak, mert a gyermekszobája festéséhez is már a mi festékünket használta!" - mondta el a Tabu Tv internetes videójában Krunity Vanessza, a Poli-Farbe Vegyipari Kft. értékesítési és marketing igazgatója.