Kustánczi Lia teste piával forrósodik fel!

A modell régen pálinkával oldotta a feszültséget, de ma már csak kivételes alkalmakkor iszik, és akkor is csak pezsgőt.

Kustánczi Lia épp pezsgővel a kezében készülődött egy divatbemutatóra, amikor az internetes sztártévé megállította pár szó erejéig.

"Az előbb nyomták a kezembe a pezsgőt, még nem is nagyon fogyasztottam belőle, mert hamarosan kezdődik a divatbemutató. Egyébként a bor mellett az egyik kedvenc italom az édes pezsgő, de azért ezzel finoman kell bánni, mert én nyitom majd az estét, és nem szeretnék kapásból hanyatt vágódni a kifutón!" - meséli a tabutv.hu riporterének a modell, aki nem csak a feszültségoldás, hanem felmelegedés reményében is le szokott hörpinteni egy kis alkoholt.

"Ha elmész buliba, akkor alapjáraton iszol egy kicsit, a munka előtt meg azért jó, mert nem vagy annyira befeszülve, és azt se felejtsük el, hogy fent jelenleg 17 fok van, mi pedig gyönyörű koktélruhákat fogunk bemutatni! Úgy gondolom, hogy ilyenkor meg kell inni egy-két pohár italt, hogy fent ne fagyjunk szét, meg hogy egyáltalán legyen kedvünk felmenni a jegesmedvékhez!" - mondta el a Tabu Tv internetes videójában Kustánczi Lia, aki akármennyire is szereti a finom italokat, az üzleti megbeszélések előtt sohasem iszik.

"Megmondom őszintén, hogy 24 éves korom előtt bármit ihattam, nem látszódott meg rajtam, de már rájöttem, hogy az alkoholban van a legtöbb cukor, ami rettentően hizlal!" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Lia, akinek a torkán régen hihetetlen mennyiségű pálinka csorgott le, de másnapos még sohasem volt.