Sejtfiatalítás, önregeneráció - működik!

Napjainkban jelentősen megnőtt hazánkban a gyógyszerfogyasztás. Hirtelen jelentkező problémáinkra, mint például a fejfájás, idegesség stb. automatikusan nyúlunk a gyógyszeres üvegecske után. Mivel életünk fő ellensége, a stressz szinte állandóan jelen van, ezért észre sem vesszük, mikor kezdtünk el hozzászokni valamely nyugtatóhoz, altatóhoz, szorongásoldóhoz.

Ezeknek a gyógyszereknek azonban súlyos mellékhatásai is lehetnek, és a szervi elváltozásokon kívül pszichés problémákat is okozhatnak. Sokan nem csak egy, hanem több, néha 4-5, vagy még több gyógyszert szednek egyszerre. Ezeknek a gyógyszereknek a közösen kiváltott mellékhatását pedig senki nem tudja megjósolni előre, mivel nem csak a gyógyszerek hatásmechanizmusa változhat meg ebben az esetben, hanem az egyéni érzékenység, alkati különbségek is közrejátszanak a mellékhatás kialakulásában.

Egyre növekszik azonban azoknak a száma is, akik problémáik megoldására gyógyszermentes terápiákat keresnek. Az alternatív  gyógymódok azok számára jelenthetnek megkönnyebbülést, gyógyulást, akik nem szeretnék testüket gyógyszerekkel terhelni, és a természetes hatóanyagokat, vagy a még táplálék kiegészítőket sem alkalmazó terápiákat választják.


Régóta jelen vannak hazánkban a biorezonanciás kezelések, melynek jótékony hatásáról személyes tapasztalatom is van. Létezik azonban egy új terápia, melyek előnye, hogy nincsen ellenjavallata, akár szervátültetettek is alkalmazhatják, illetve a gyermeket várók is igénybe vehetik.

Az Elektromágneses Saját-jel Kezelés a sejtek/szövetek/szervek saját, természetes elektromágneses jeleit fogadja, majd fáziskéséssel (ismétléssel) a saját spektrumában visszatáplálja, visszaközvetíti azokat.

A mai világban a fő „ellenség” a stressz. Ha a stresszes állapot sokáig fennáll, előfordul, hogy visszafordíthatatlan, káros folyamatok indulnak el a szervezetben. Az Elektromágneses Saját-jel terápia ezeknek a folyamatoknak a kialakulását megelőzi, illetve ha már létrejött az egyensúlyvesztés, segít azt helyreállítani. Kóros folyamatoknál a visszatáplált saját elektromágneses szignál, mint ismételt segélykérés, ismételt állapotjelentés, nagyobb hatékonysággal képes jelezni a környezetnek, a szabályzóknak és az immunrendszernek az aktuális, ez esetben kóros folyamatot, ami javítja az önszabályzás hatékonyságát.

Magas fokon növeli az erőnlétet, sportolók teljesítménye használata során jelentős mértékben növekedhet. Ellenjavallata és mellékhatása nincsen. Mivel állatokon is alkalmazzák, ezért a placebo hatás kizárt! A terápiát követően javul a stressztűrő képesség, visszaáll a lelki egyensúly, a szervezetben kialakult blokkok oldódnak, a harmónia ismét helyreáll.


Természetesen nem elhanyagolható a beteg életmód-változtatása sem, hiszen a káros szokások, a negatív gondolkodás, a rohanó életmód továbbra is egészségromboló hatású.
Testünk minden sejtje tud a többi sejt állapotáról, működéséről. Minden gondolatod hatással van minden sejtedre. A mai naptól tartsd ezt szem előtt, és gondolataidat e szerint válogasd meg!

„Ma van életed hátralévő részének első napja. Éld úgy, hogy érdemes legyen folytatni.”

Lukács Tünde, Kineziológus, Természetgyógyász

Képek:
piqs.de: Binärius - Oberkante Unterlippe
piqs.de: sa244 - Pause