Kamaszfesztivál a Zöld Pardonban

Találd meg a hobbid a Zöld Pardonban! A Kamaszfesztivál Szervezőiroda és a Zöld Pardon szeptember 11-én, szombaton idén is megrendezi az ország legvidámabb tanévnyitó eseményét, a Kamaszfesztivált.

A szervezők célja, hogy az általános és középiskolás diákok megtalálják a hozzájuk leginkább illő hobbit és megtanulják, hogyan tudják szabadidejüket hasznosan eltölteni. A rendezvény 10 és 18 óra között várja a kamaszokat, akik számtalan program kíséretében válogathatnak a jobbnál-jobb hobbik között.
 
A Kamaszfesztivál Szervezőiroda és a Zöld Pardon a 2010-2011-es tanév legkülönlegesebb megnyitójára hívja idén is az általános és középiskolás diákokat. Az eseményen a fiatalok olyan szabadidős tevékenységekkel ismerkedhetnek meg mint a tánc, a zene, különböző művészetek és még sok más hasznos elfoglaltság. A Zöld Pardon célja, hogy kulturális irányultságú programjaival a fiatalok fejlődését segítse elő.
 
Az Országos Kamasztanév-nyitót szeptember 11-én, 10.00-18.00 óra között rendezik meg a Zöld Pardonban. A szakkör- és hobbikiállításon számos szakmai, kulturális, tudományos és civilszervezet mutatja be a diákok számára egész éves, értékes szabadidős elfoglaltságot kínáló programjait művészet, sport, kulturális, önismereti, egészségügyi és egyéb témákban. A tanévnyitó interaktív játékokkal, kiállításokkal, készségfelmérésekkel, kompetenciamérésekkel, tehetségkutató foglalkozásokkal és rengeteg szórakoztató előadással várja a kamaszokat. Olyan színpadi produkciók színesítik az egész napos programot, mint például jazz- és musicaltánc, zenés színház, táncház vagy épp kutyás bemutató.
 
Esemény információ: 

 
Kamaszfesztivál a Zöld Pardonban
Időpont: 2010. szeptember 11. , szombat 10-től 18 óráig
Belépés: ingyenes
Helyszín: Zöld Pardon
1117 Budapest, Goldmann György tér, déli oldal
 
 
A Kamaszfesztiválról további információ a www.zp.hu és a www.kamaszfesztival.hu oldalakon található.