Dukai Regina feladná a karrierjét a pasija miatt!

A szépség nem nagyon csípi a távkapcsolatokat, úgyhogy még az is lehet, hogy kiköltözik Olaszországba a szerelméhez.

"Most épp hat napot voltam kinn a páromnál Bresciában, de amint lehet, megyek vissza, mert én nem vagyok az a távkapcsolatos típus. Nem vagyok annak a híve, hogy a karriert válasszam a kapcsolat helyett, tehát ha ezt nem tudjuk így tovább csinálni és ha továbbra is annyira szükségünk lesz arra, hogy egymás mellett legyünk, akkor természetesen előbb-utóbb valakinek döntenie kell. Neki sokkal nagyobb karrierje van odakinn, és nem annyira laza az időbeosztása, mint nekem, így amennyit tudok, kint fogok majd lenni nála!" - meséli a tabutv.hu riporterének Dukai Regina, aki a Sugarbird fotózásán vakmerő bejelentést tett.

A modellnek már arra is kész terve van, hogy mivel foglalkozna, ha kiköltözne Olaszországba Feczesin Róberthez, aki jelenleg a nemrég Serie A-ba került Brescia focicsapatában rúgja a bőrt. "Nincs messze Brescia Milánótól, ahol voltam már kint modellkedni, és minden segítséget megkapnék a barátaimtól, ha úgy döntenék, hogy újra kimegyek. Ha úgy hozza az élet, hogy nekem ki kell költöznöm oda, akkor szerintem fel fogom találni magam, de az az elmúlt napok alkalmával is kiderült, hogy egy dolog biztosan nem menne, az pedig a semmittevés!" - mondta el a Tabu Tv internetes videójában Dukai Regina.

"Nem értette a párom, hogy miért nem tudok otthon feküdni és pihenni. Már kitakarítottam a konyhát, a nappalit, a hálót, az egész lakást, és még mindig volt 23 óra a napból... Szóval borzasztóan tudok unatkozni, úgyhogy nekem az kell, hogy egész nap pörögjek és tegyek-vegyek!" - nevet fel az internetes sztártévé riporterének Regina, aki Olaszországban sem elégedne meg egy bolti eladói állással.