VV Anett egyedül maradt!

A fiatal lány már a házasságot tervezte a pasijával, de a fiú nemrég a tengeren túlra utazott, és azt sem lehet tudni, hogy mikor jön haza.

"Eddig ez volt életem legszebb nyara, hiszen eseménydús volt és nagyon-nagyon jó dolgokkal volt tele. Túl sok időt nem töltöttem a barátnőimmel, mert a legtöbb időt a párommal töltöttem, aki július elején jött haza Amerikából, és sajnos nemrég vissza is ment oda. Így, hogy tudtuk, hogy el fog menni, még jobban átéltük a pillanatokat és annyi időt töltöttünk együtt, amennyit csak lehet!" - meséli a tabutv.hu riporterének Béres Anett, aki most egy nagyon nehéz időszakon megy át a távkapcsolat miatt.

VV Anett hónapokig azt hajtogatta, hogy biztosan nem fog a szerelme után menni, de azóta folyamatosan bőg, és repülne a párjához.

"Nagyon szerelmesek vagyunk, úgyhogy iszonyatosan szenvedünk egymás nélkül. Minden nap beszélünk skype-on, és mielőtt elment, az utolsó hét azzal telt, hogy vagy Ő, vagy én sírtam, esetleg egyszerre sírtunk. Megható volt az egész történet!" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel a szőke műsorvezető, aki szerint a szerelmük van olyan erős, hogy az élet úgy alakítsa, hogy újra együtt lehessenek.

"Ha nem úgy alakul, hogy tartósan kinn marad, akkor valószínűleg összeházasodunk. Mivel nagyon sokat voltunk együtt a nyáron, így minden rá emlékeztet. A lakásomban ott vannak a cuccai a szoba közepén, mert nem tudom hova rakni, szóval elég nehéz mással foglalkoznom. Konkrétan minden rá emlékeztet, de azért megpróbálok sokat bulizni, és a barátnőimmel is több időt töltök!" - mondta el a Tabu Tv internetes videójában VV Anett.