Dér Heni: A gólyatáborban sz*rrá szívattak!

Ismertsége miatt duplán kapta az ívet: sört kellett innia egy lehetetlen szívószállal egy lehetetlen helyről, de a csapat érdekében bizony folyt az alkohol...

A fekete hajú szépség nem tudott túl sokat megosztani velünk egyetemi bulijairól, mert sajnos mindkét iskoláját levelezőn végezte el, de a gólyatábor azért emlékezetes volt számára.

"Igen sajnálom, hogy levelezőin végeztem a sulit, mert így kimaradtak a nagy bulik, az évfolyamtársaim pedig többnyire idősebbek voltak nálam. Az első gólyatáborom volt egyben az utolsó is, de nagyon emlékezetes maradt. Konkrétan sz*rrá szívattak" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel a Sugarloaf énekese, aki kénytelen volt egyedül mesélni a fősulis bulikról, mert az együttes többi tagja "nem szalonképes" hivatkozással elkerülte a kérdést.

A szokásokhoz híven Dér Heni gólyatábora is alkohollal és sok őrültséggel telt, a csapat érdekében folyt az alkohol és talán az ismertsége miatt hamarabb jutott eszébe a neve mindenkinek.

"Sört kellett innom időre szívószállal, ezzel nem lett volna semmi baj, de a szívószál annyira vékony volt, hogy alig lehetett vele inni, többet értem volna el ha simán magamba öntöm, de ez még nem volt elég, mert ketten kellett csinálni ezt az attrakciót, a sör a másik ember lába között volt és vicces pózokban kellett kiinni..." - nevet fel a Tabu Tv videójában Dér Heni, aki a Tabu Tv közönségtalálkozóján mesélt a gólyatábor okozta extrém élményekről.

A Megasztár döntőse egyébként a soriváson kívül még románcba is bonyolódott a gólyatábor során, de a hirtelen érzelmek hirtelen el is múltak.

"Sok új arccal megismerkedik az ember ilyenkor, nekem is sikerült egy pár évvel idősebb sráccal, de harmadnap már szakítottam is vele és folytatódott tovább a gólyatábor!" - mondta el a Tabu Tv riporterének a Sugarloaf énekesnője.