A lány, aki vért könnyezik

Három éve próbálják megfejteni az orvosok, miért jön a vér az indiai Twinkle Dwivedi szeméből, lábából és fejéből, de a lány még mindig orvosi rejtély.

Amikor az első tudósítások jelentek meg róla a sajtóban, sokan csalásra gyanakodtak. Számtalan vizsgálat és kezelés után csak annyi biztos, hogy tényleg szivárog a vér, csak azt nem érti senki, hogy miért és hogyan.

Nemrég egy specialistákból álló orvos csoport utazott észak-Indiába dr. George Buchanan vezetésével, de ők is csak annyit tudtak megállapítani, hogy "ő tényleg egy olyan állapot miatt szenved, amilyet még soha nem láttunk".


A 14 éves lány úgy emlékszik, hogy először 11 éves korában jelentkezett a vérzés, az osztálytársai pedig elkezdték csúfolni és gusztustalannak nevezni. Bár a vérzés nem fáj neki, ijedt és magányos, mert mindenki elkerüli. Eleinte sírt, ha azt látta, hogy a ruhái véresek, de ma már csendesen ül és imádkozik, hogy egyszer meggyógyuljon.


Bár a szülei elvitték a legjobb orvosokhoz, Twinkle Dwivedi naponta akár 14 alkalommal is vérzik a szemein és a bőre pórusain át.