Hajdú Péter: fura volt, hogy csomag van a kisfiam lába közt!

A műsorvezető annyira megszokta a kislánya lába közt lévő ürességet, hogy teljesen meglepődött, amikor meglátta a nemrég született fiának a zacsiját.

Augusztus közepén született meg Hajdú Péter kisfia. A kis Dávid nagyon szimpatikus kisfiú, azonban mégis rengeteg különbség van közte és a tavaly februárban született nővére közt.

"Pontosan annyira fontos nekem a fiam, mint a lányom! Egyébként csak az volt a fura, hogy a lába közt van egy kis csomag... Annyira megszoktuk, hogy a kislányunknak nincsen, hogy amikor megláttuk, akkor mindketten megrökönyödtünk, hogy van ott valami: a kis zacsija!" - meséli a tabutv.hu riporterének a Frizbi műsorvezetője.

"A kislányom először nagyon megörült neki, megpuszilta, megszeretgette, de amikor rádöbbent, hogy Dávidka mindig velünk lesz, akkor én azt láttam rajta, hogy jobban örült volna, ha csak vendégségbe jön. Ennek ellenére nagyon jó testvér: imádja, szereti, simogatja!" - mondta el a Tabu Tv internetes videójában Hajdú Péter, aki az idei Playmate választás után adott helyzetjelentést a gyerekei hogylétéről.