Dukai Regina az ufók miatt fél egyedül aludni

A modell a mai napig fél egyedül elaludni, mert kiskorában a nagymamája mindig redőny mögül leselkedő ufókról mesélt neki.

Dukai Regina éppen az életében meghatározó szerepet játszó férfiak szőrzetéről mesélt, amikor eszébe jutott, hogy kiskorában rettentően félt édesapja bajuszától.
"Gyerekkoromban apu mindig azzal rémisztgetett, hogy amikor fürödni voltunk, akkor lement a víz alá, megharapta a bokámat és mondta, hogy jön a lesőharcsa..." - meséli a tabutv.hu riporterének a modell, aki szerint annak ellenére, hogy sokan nem hisznek a lesőharcsa legendájában, ez egy létező dolog.

"Képzeljétek el, Magyarországon találtak egy olyan lesőharcsát, aminek a pocakjában kiskutyadarabok voltak... ezek lehet, hogy csak rémtörténetek, de annyira megmaradt bennem, hogy már csak olyan vízbe szeretek belemenni, aminek látom az alját!" - mondta el az internetes sztártévé videójában Dukai Regina, akinek nem ez az egyetlen gyermekkorból megmaradt félelme.

"A nagymamám nem esti meséket mesélt nekünk, hanem ufós történeteket. Ez is megmaradt bennem, mert azóta már csak úgy tudok elaludni, ha le van húzva az ablak... A mamám azt mesélte, hogy volt egy kisfiú, akit már lefektettek a szülei aludni, de felébredt, és azt látta, hogy a redőnynek a rései között valami néz!" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel a gyönyörű modell, aki azóta is nagyon fél egyedül.