Polgár Kriszti pókerezik, de nincs pókerarca

A szépséget már jó ideje beszippantotta a pókerláz, azonban csak mostanában kezdi anyagilag is megérni a szenvedély...

"A múltam révén elkezdtem pókerezni, és valószínűleg azért megy annyira jól, mert megvannak hozzá az agyi adottságaim. Nem arra gondolok, hogy hiper intelligens vagyok, de matekból sohasem voltam rossz... Már van egy elég komoly szerződés is a hátunk mögött: Freire Szilvivel együtt egy kis csapatot alkotva leszerződtünk egy komoly oldallal, úgyhogy nagyon sok élő versenyre fogunk menni!" - meséli a tabutv.hu riporterének Polgár Kriszti.

A szépségkirálynő nemrég harmadjára is meghódította Las Vegas-t, ami igencsak jót tett a kártyás karrierjének.

"Most már harmadjára voltam Las Vegas-ban a párom révén, de idén én is elkezdtem komolyan versenyezni, világbajnokságon játszani, és már egész biztos, hogy jövőre is ott leszek! Az olasz férfiak és az olasz versenyzők egyszerűen annyira megkedveltek minket, hogy aláírást kezdtek gyűjteni, hogy ott lehessünk a következő versenyen. Összegyűlt 300 aláírás a 350 versenyzőből, úgyhogy eldőlt, hogy ott leszünk a következő hat versenyen!" - osztotta meg a tabuv.hu-ra klikkelőkkel Polgár Krisztina.

"Nekünk csak jó ha nyerünk, mert a pénzjutalom a miénk. A budapesti versenyen negyedik lettem, és egy egész szép összeget sikerült nyernem, de külföldön is bevált a dolog... Nálam a pókererc nem működik, hanem inkább leülök az asztalhoz, próbálok kedves lenni az emberekkel, és barátkozom. Egy idő után az is eljut arra a szintre, hogy nem akar kiejteni, aki nem szimpatizált velünk első körben, hiszen Szilvivel az egyhangú férfi társadalmat színesítjük egy kicsit az asztalnál!" - mondta el a Tabu Tv internetes videójában a szépség, aki szerint a kinézet is közrejátszik abban, hogy szépen haladnak előre a ranglistákban.