Hajdú Péter a google segítségével igazolja Katát

A Frizbi Hajdú Péterrel házigazdája nemrég Bécsben kényszerült arra, hogy az internetes kereső segítségével igazolja felesége személyazonosságát.

Hajdú Petiék története jó példa arra, hogy a hírességeken gyakran jobban megesik a hatóságok képviselőinek szíve mint az átlagembereken, de azt eddig gondolni sem mertük volna, hogy még külföldön is hatásos a magyar celebség.

"Azt találtam ki Katának névnapja alkalmából, hogy kimentünk Bécsbe vacsorázni, és az egész annyira meglepetés volt, hogy semmilyen iratokkal sem készült a feleségem. Amikor jöttünk visszafelé, akkor megállítottak a rendőrök. Kérték az iratokat: nálam voltak, nála nem, mert nyilván nem tudta, hogy mi a meglepetése. Mondta a rendőr, hogy mivel külföldön vagyunk, előállítják Katát!" - meséli a tabutv.hu riporterének Hajdú Péter, aki ezután rövid úton megoldotta a problémát.

"Mondtam, hogy én tudom Őt igazolni, és elővettem a telefonom. Rámentem a google kereső képek oldalára... A rendőrök elvitték az irataimat és a rendőrautóban egy laptopon megnéztek egy csomó képet rólunk. Ezután visszajöttek mosolyogva és mondták, hogy most elfogadják ezt igazolásnak, de legközelebb azért hozzon magával papírokat, mert elő fogják állítani" - adta hírül az internetes sztártévé riportjában a TV2 műsorvezetője, aki a videóban karácsonyi meglepetéseiről is beszél.