Varga Viktor barna lányt kér a mikulástól

A Csillag Születik énekese szerint a mikulás tutira meghatódott, amikor megkapta az idei kívánságát, amiben csajt kért magának.

"Nagyon várom a mikulást, mert ő nagyon jófej és teljesíti a kívánságainkat!" - meséli a tabutv.hu riporterének Varga Viktor, aki ennek megfelelően nem is kis dolgot kér a nagyszakállútól.

"Szeretném, ha igaz szerelmet hozna nekem, de ezt Neki is szívesen elmondom. Kedves Mikulás bácsi! Hozzád szólok ott nagyon messze, mert már tudom, hogy jössz felénk a szarvas hintóddal. Annyira szeretném, ha egy gyönyörű, barna hajú, vékony és tiszta szívű lányt adnál nekem... légyszi!" - sorolja a mikuláscsomag kívánt tartalmát a Csillag Születik sztárja, aki nagyon jó gyermek volt 2010-ben, végestelen végig.

Varga Viktor szerint a piros ruhás öregúr vasárnap este az előre gondosan megtisztított csizmájába valóban egy csinos leányzót hoz majd, ugyanis meggyőződése, hogy nem lehetett nem meghatódni az előző kívánságlistáján. Az aranytorkú énekes egyébként még januárban szakított előző szerelmével, azóta pedig a szinglik boldog életét éli, úgyhogy most már tényleg ideje lenne, hogy a mikulás hozzon neki egy szép kis barna lányt!