Rubint Réka a hatodik hónapban három kiló plusznál jár

Az életmódreformer feleség a terhesség alatt sem tér el az eddig megszokott pontosan szabályozott étkezéstől és sporttól.

"A hatodik hónapban vagyok és nagyon jól érzem magam, de értelemszerűen amikor majd a pocak még jobban elkezd növekedni, akkor egy kicsit át fogok lépni egy kevésbé könnyű időszakba. Nekem mindkét korábbi terhességem hasonlóképpen zajlott mint most, úgyhogy hál’ istennek ez nem újdonság számomra" - meséli a tabutv.hu riporterének Rubint Réka, aki már a hatodik hónapban jár, de mégis csak alig változott az alakja.

Réka természetesen már nem tud olyan aktívan sportolni mint korábban, de azért nem hagyja el az edzéseket. "Azt gondolom, hogy ennek az időszaknak nem is erről kell szólnia, úgyhogy a mozgást én most maximálisan csak a mozgás öröméért teszem. Vannak gyakorlatok, amiket már nem tudok csinálni, van olyan gyakorlat, amit két-három hete még tudtam és mostmár nem megy, viszont arra nagyon odafigyelek, hogy ne térjek el attól a táplálkozási szokástól, amit korábban követtem!" - mondta el a Tabu Tv internetes videójában Rubint Réka, aki a terhesség alatt is ugyanolyan tudatosan él mint korábban.

"Most a hatodik hónapban járok és mindössze három kiló plusznál járok. Minden eddigi eredmény tökéletes, az orvosom pedig mindig megnyugtat, hogy minden szuper, sőt a baba még picit nagyobb is mint kellene" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Schobert Norbi felesége, aki azt már tudja, hogy fiú gyermeket hord a szíve alatt, de a jövevény nevében még nem állapodott meg a szerelmével.