Schobert Norbi melegebb éghajlaton karácsonyozik

A fitneszguru és családja Thaiföldön tölti a karácsonyt és a szilvesztert, közben pedig Rubint Rékáról szexi kismama fotók készülnek.

Közeledik az év vége és sűrűsödnek a programok a Schobert családban. "Most semmikor sem tudok a családommal lenni, mert a cégemmel zárjuk az év végén lejáró szerződéseket, előkészítjük a jövő évet, terméket fejlesztünk és egyébként is rengeteg munkánk van. Nálunk otthon semmilyen karácsonyi előkészület sincsen, csupán két kis játékot fogunk venni a gyerekeknek..." - meséli a tabutv.hu riporterének Schobert Norbi, aki idén az egész családjával együtt lép meg melegebb éghajlatra karácsonykor a családjával együtt.

"Rékát felkérték egy nagyon-nagyon szép, pocakos, szexi címlapfotózásra Thaiföldön, úgyhogy nem költünk pénzt karácsonyfára, vacsorára, ajándékokra, hanem inkább mindannyian elmegyünk melegebb évhajlatra, ahol lefotózzuk a címlapot és utána még egy hétig lógatjuk a lábunkat, majd halál barnán és kipihenve jövünk haza!" - büszkélkedik téli elfoglaltságaival a fitneszguru.

Schobert Norbi egyébként egyáltalán nem féltékeny a feleségére, ezért azt sem bánja ha lefotózzák, vagy éppen megnézik az utcán. "Ha jó nője van az embernek, akkor örül, ha nézik. Akkor lennék elkeseredve, ha mennék a Rékával az egyik plázában és levegőnek néznék..." - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel a fogyasztómester, akire viszont szíve szerelme annál féltékenyebb lehetne.

"Ahhoz, hogy erre a szintre eljussak, a fél világgal flörtölnöm kellett. Egy borzasztóan öntelt, gusztustalan, rossz csajozós pasi voltam és nem csak régen, hanem még egy éve is. Rengeteg egyéjszakás kapcsolatom volt, sőt még annál rövidebbek is!" - vallja be a Tabu Tv internetes videójában Schobert Norbi, aki a Rékával való szoros kötelék ellenére azért néha észreveszi, hogy a felesége kifigyeli, ha egy csaj nyomul rá. Norbi egyébként váltig állítja, hogy mindennek ellenére már nem övön alul gondolkodik! Ugye?!