Tarlóson buktak hat milliót Kordáék

Végig remekük játszottak, mégsem nyertek Kordáék, A 40 milliós játszma utolsó, nyolcadik kérdésén bukták el megmaradt hat milliójukat.

Ez volt az első válasz, amit te mondtál – mondta Korda Klárikának, amikor a pénznyelő a döntő kérdésnél elnyelte a pénzkötegeiket. Klárika ugyanis úgy vélte, Tarlós István főpolgármester fiatalabb a volt városvezető Dr. Demszky Gábornál, ám kiderült, az énekesnő megérzése csalt.

Az összeszokott páros hol énekelve, hol nagyon izgatottan, de remekül játszotta végig Rákóczi Ferivel a játékot, és ígérik, a helytelen válasz miatt nem fognak összeveszni. Azt azonban nagyon sajnálják, hogy nem tudják jótékony célra fordítani nyereményüket.


A második játékos pár Hajdú Péter és Sarka Kata. A Frizbi műsorvezetője és felesége láthatóan nagyon izgulnak, a második kérdésnél picit össze is zavarodtak mindketten, ám végül sikerült menteniük egy nagyobb összeget. A harmadik fordulóban 15 millió forinttal folytatják a játékot ma este. Utánuk pedig újabb celeb párok küzdhetnek meg a pénznyelővel – köztük Ganxsta Zolee és barátja, Big Daddy Laca, vagy éppen Karda Bea és Komár László.

A 40 milliós játszma élőben látható 19 órától a TV2-n.