Így készíts pezsgőkoktélt szilveszterre (Videóval)

Fergeteges ereszdelahajamra készülsz vagy inkább egy romantikus, kettesben töltött éjszakára? Bármit is tervezel az év utolsó napjára, az alábbi pezsgőkoktélok biztosan nagy sikert aratnak majd a vendégek körében.

Champagne pezsgőkoktél
Száraz pezsgőből, konyakkal és naranccsal készül ez a kesernyés ízvilágú ital, melyet még különlegesebbé tesz az otthon is egyszerűen elkészíthető narancsspirál-díszítés. Férfiaknak fog jobban ízleni.
Barackos csoda: Bellini pezsgőkoktél

Az őszibarack és a pezsgő köztudottan remek párosítás. Barackpüré és őszibarack teszi különlegessé a száraz pezsgőt ebben a koktélban.

Tipp:
Száraz pezsgő helyett használhatsz édes pezsgőt is, de akkor hagyd ki a cukrot!
Egy ütős párosítás: Tequila Boom pezsgőkoktél

Ha gyorsan akarsz biztosra menni, egy ilyet dobj be vagy készíts el feszengő vendégeidnek. A tömény és a pezsgő hatását megsokszorozza az az ősi trükk, hogy a poharat az asztallaphoz kell verni és még habzó állapotban fogyasztani.

Tipp:
Mivel ebben a koktélban két, egyenként is ütős alkotóelem keveredik, módjával fogyasszátok és feltétlenül igyatok az este folyamán elég vizet, mivel az alkohol erősen dehidratál!
Romantikus szilveszter éjjel? Testarossa pezsgőkoktél

A száraz pezsgőből és eperszirupból mixelt Testarossa pezsgőkoktélt a friss eper koronázza meg. Ezt válaszd, ha szerelmeddel kettesben töltitek az év utolsó napját. Az eper köztudottan afrodiziákum, úgyhogy akár félre is tehetsz néhány szemet különleges csemegének...Forrás:
Bols Mixer Akadémia - Videosmart

Kép: piqs.de: darwin Bell - straws akimbo