Az alelnök csinos felesége ellopta a showt

Az új brazil elnök beiktatási ceremóniáján a helyi sajtó figyelmét az alelnök csinos és fiatal felesége vonta magára, elhomályosítva a dél-amerikai ország első női államfőjét.

Miközben a világ arra figyelt, hogy Brazíliában Dilma Rousseff személyében beiktatták történelme első női elnökét, a helyi média számára nem ő, hanem a 70 éves alelnök, Michel Temer 27 éves és feltűnően csinos felesége, Marcela Temer jelentette a szenzációt.


A lapok ordító, héthasábos címei szerint a volt modell, aki régen szépségversenyeken is indult, "ellopta a showt a beiktatási ceremónián", "elhomályosította az elnöknőt", és "a brazil Carla Bruni lesz".


Marcela Temer egyébként jogász és hét éve, 20 évesen ment férjhez Temerhez. Az Estado de Sao Paulo című lapnak azt mondta, a korkülönbség nem számít, "Michel olyan, mintha 30 éves lenne, ez lehet, hogy viccesen hangzik, de igaz". Azt is elmondta, hogy jótékonysági munkát szeretne végezni, "ha van rá igény".


A Veja magazin pedig neki szegezte a kérdést az alelnöknek: mit szól ahhoz, hogy sokan már a brazil Carla Brunit látják a feleségében. Michel Temer azt mondta, hogy a neje "nagyon diszkrét és a fia anyja". (Bruni a francia elnök felesége, aki szintén modell volt.)