Betiltották Lola klipjét!

A legnagyobb internetes videómegosztó moderátorai szerint a tinisztár videója túl erotikusra sikeredett.

Lola nemrég új klipet és új dalt is készített, de látszat ellenére sajnos ezúttal nem megy minden teljesen rendben a fiatal énekes karrierjében.

"A klipet letiltották, de nem értem, hogy miért. A televízióban látható, csak az interneten nem lehet megnézni, mert szerintük ez egy korhatáros tartalom. Az tény, hogy a videóban viszonylag kevesebb ruhában vagyok, de soha nem látszik semmi és teljesen normálisan, művészien van megcsinálva" - meséli a tabutv.hu riporterének a tinisztár.

Az énekesnő egyébként már azon is elgondolkodott, hogy mihez kezdene, ha egyszer egy óriási véletlen folytán véget érne a karrierje. "Ha ezt abbahagynám, akkor biztosan elmennék egy kicsit külföldre megnyugodni, aztán pedig még az is lehet, hogy családanya lennék. Legkésőbb 28-30 évesen egyébként is mindenképp szeretnék minimum két gyereket, egy fiút és egy lányt. Azt szeretném, hogy a fiú legyen az idősebb, hogy vigyázhasson a húgára..." - adta hírül a Tabu Tv videós riportjában Lola, aki a gyerkőcök mellé még egy nagytermetű kutyát is elképzelt magának