Pikali Gerda 24 órában anya

A gyerekeknek nem fura, hogy anya más nénik szájával beszél a tévében.

Kevesen tudják, hogy a színésznő nem csak színpadon, a kamerák előtt és a szinkronstúdióban, hanem otthon is kiválóan teljesít a gyerkőcei mellett.

"Két fiam van. Marcell és Barnabás öt és hat évesek, tíz hónap sincs köztük. Nem volt egyszerű, sőt az első két év nagyon fárasztó volt, viszont most már nagyon jó, mert olyan, mintha ikrek lennének és nagyon jól elvannak együtt is" - meséli a tabutv.hu riporterének Pikali Gerda, akit a legtöbben szinkronszínészként ismerhetnek.

Az internetes sztártévé megtudta, hogy a két gyerkőc teljesen be van avatva az édesanya hivatásába, így egyáltalán nem lepődnek meg azon, ha anya egy másik néni szájával beszél a tévében.

"Már bevittem Őket szinkronstúdióba. Nagyon édesek voltak, mert Ők mondták be a tekercsszámot, meg instruáltak kintről... Tudják, hogy anya mit csinál, ezért csak örülnek, ha esetleg hallják a nevemet, vagy látják valahol. Ha épp benne vagyok a tévében, akkor integetnek is a képernyőnek, de aztán egy perc múlva már nem is érdekli Őket a dolog" - mondta el a Tabu Tv internetes videójában a színésznő.

"Szerintem, ha valaki anya, akkor 24 órában az. Egyszerűen nem tudsz kiengedni, maximum akkor, ha alszol reggelig, majd a gyerekek keltenek. Persze ez szerintem így jó, mert egy anya így van összerakva és ezek a feladatai. Engem csak az tölt fel, ha a gyermekeimmel vagyok és ha nincsenek a közelemben, akkor elvonási tünetek jelentkeznek nálam..." - adta hírül az internetes sztártévé riportjában Pikali Gerda, aki most érzi igazán nőnek magát.