Müller Attila a szauna bajnoka

A tavalyi év fáradalmait pihente ki Beleznay Endre, Müller Attila, Lui Mágus és a Barátok közt Danikáját alakító Váradi Zsolt. A napokban elvonultak egy kicsit a külvilágtól és Hévíz egyik szállodáját, a Hotel Spa-t választották.

"A gyógytó szállodája önmagában is egyedülálló élmény, de  ott-tartózkodásunkat megspékeltük a tófürdő wellness centrumának szolgáltatásaival is. De hát nem is mi lettünk volna, ha nem vittünk volna bele rögtön egy kis humort is. Kezdve azzal, hogy majdnem belefulladtam a jakuzziba" – mosolyog  Beleznay Endre - utána pedig kitaláltuk a fiúkkal, hogy az lenne a legnagyobb szenzáció, ha polóban ülnék be a szaunába. Természetesen ennek a szaunamester nem nagyon örült. 


"Engem a szaunavilág rögtön magával ragadott. Mindig is szerettem a pihenés ezen fajtáját. A szaunázás része a különleges és egyedi felöntés, melyből ötféle állt itt rendelkezésünkre" - emlékszik Müller Attila

Sztárjaink rögtönzött versenyt  rendeztek maguk között, hogy ki bírja tovább a szauna melegét? 


"Én szerettem volna a legkitartóbb lenni" - mosolyog Attila. "34 perc után szólt Lui, hogy megdöntöttem mindenki rekordját és jöjjek ki, mert nehogy úgy járjak, mint a finn szauna világbajnokságon pórul járt versenyzők.


A szaunázás számos jótékony hatása ismert. Javítja a vérkeringést, erősíti az immunrendszert, az erős izzadással pedig távozni tudnak a méreganyagok a szervezetből. Az emberek energiáját pedig gyakorlatilag 15 perc után lecsökkenti, pláne ha az ember fia pólóban ül be, mert kedves barátainak akar bizonyítani.

Mindezek mellett Attila pedig azt tanulta meg, hogy nem árt az időt is figyelni, amennyit a melegben töltünk…