Babicsek Bernát nem csajozik a sztárságával

Bernát eddig két népszerű sorozatban is feltűnt, mellette pedig zenészként és kőszínházi színészként is ismertté vált, de állítása szerint sem a munkájában sem a magánéletben nem használta még ki a sztárságát.

"Még nem szembesültem azzal, hogy pozitív vagy negatív hatása lett volna az ismertségemnek a munkám során. Nyugodtan elmondhatom, hogy az igazgatónk teljesítmény alapján osztja a lapokat és nagyon remélem, hogy ezt jól gondolom. Szeretném, ha tényleg azért kapnék tőle ennyi lehetőséget és ennyi jó szerepet, mert azt gondolja, hogy ez tényleg nekem való, és nem azért, mert egyesek megismernek az utcán!" - meséli a tabutv.hu riporterének Babicsek Bernát, aki az RTL Klub Szeress most! és Barátok közt című sorozataiban is megmutatta már a szívtipró énjét.

Bernátot egyébként állítólag nem csak a munkájában, de a magánéletében is hidegen hagyja az ismertség.

"A csajoknál ez ugyanannyira előny, mint hátrány. Például ősszel egy koncerten a színpad előtt lévő masszív hölgytársaság leszedett a színpadról és nem tudtam visszamenni. Nagyon meglepett a dolog és nem tudtam mit csinálni, úgyhogy végül biztonsági emberek segítettek visszajutni a színpadra..." - mondta el a Tabu Tv internetes videójában Babicsek Bernát, aki állítása szerint még sohasem használta ki a csajoknál az ismertségét.

"El tudod képzelni, hogy én azzal nyitok egy csajnál, hogy nem vagyok-e ismerős neki valahonnan?! Soha eszembe nem jutna!" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Bernát, aki félig-meddig még a sztenderd csajozós szövegét is előadta az internetes sztártévé videójában.