Luxus kutya-hotel

Új luxus szálló nyílt Párizsban, melegített medencékkel, masszázs szalonnal és különleges a-la-carte ételekkel az étteremben. Csakhogy ezúttal nem celebek a vendégek, hanem a farkukat lelkesen csóváló kutyák.

Az Actuel Dogs nevű intézmény úgy hirdeti magát, mint Franciaország első luxus kutya-hotelje. A tulajdonos házaspár, Devi és Stan Burun képzett kutyaidomító, ezért a vendégeknek képzést és erdei sétát is kínálnak. A vendégek különleges programok közül válogathatnak, a fáradalmakat pedig luxus lakosztályukban pihenhetik ki. A szobákban kényelmes pamlagok vannak, a falakat kutyákat ábrázoló festmények díszítik, a vendégek tévén nézhetnek nekik való műsorokat.


Ennek ellenére Devi hangsúlyozza, ők nem olyan értelmetlen módon akarnak rászolgálni a luxus jelzőre, mint a hasonló amerikai vagy japán intézmények: nem ezüst tálcán szolgálják fel a kutyakaját, nem manikűrözik és nem festik rózsaszínre az elkényeztetett celebek elkényeztetett ölebeit. "Ez emberi őrület lenne. Prioritásunk, hogy a kutyák igényeit kiszolgáljuk."


Azért a bevétel sem kutya: egy éjszaka a párizsi kutya-hotelben 26-35 euróba kerül, a megrendelt szolgáltatások függvényében.
Ouverture d’un hôtel pour chiens à Vincennes
Uploaded by BFMTV. - Up-to-the minute news videos.