Heti Tarot előrejelzés 9. hét

A 2011-es év kilencedik hetében esélyünk nyílik a rossztól megszabadulni, majd egyből bevonzani a pozitívat, az építőt és a jót! Hogy mi ennek az oka? Kiderül heti Tarot előrejelzésünkből!

Február 24-e óta, tehát a múlt hét csütörtökétől a fogyó hold ciklusban vagyunk. Ebben a holdciklusban érdemes a negatív, romboló erőket, energiákat elküldeni magunkból, megszabadítani magunkat a rossztól. Ez az időszak egészen péntekig tart, amikor elkezdődik az új ciklus: az újhold. Újholdkor különös impulzusok hatnak emberre, állatokra egyaránt. Újholdkor érdemes tiszta lappal nekivágni mindennek azért, hogy bevonzzuk a jót, és ne „kísértsenek” a múlt negatív eseményei.

Erre a hétre is elkészítettem a Tarot előrejelzést. A mostani kártyavetéshez kicsit variáltam a múlt héten alkalmazott kirakáson. Azért, hogy a Tarot lapjainak jelentését ne korlátozzam egy-egy életterületre, egyszerűen a 78 lapos kártyacsomag megkeverése után 7 darab hármas csoportot készítettem. A kártyalapokat egymás mellé helyeztem el, és egymással kombinált jelentéseiket is szemügyre vettem.Hétfő (Február 28.) – Érmék kettes, Botok négyes, Érmék nyolcas

Nekivágva az új hétnek, azonnal változásokba ütközünk. Munkahelyünkön alaptalan hírek kaphatnak szárnyra. Ezekkel jobb nem is foglakozni, csupán idegesek leszünk tőle, és semmi jó nem születne belőle. Ha véletlenül mégis ezen "pletykák" után eredünk, vigyázzunk, hogy ez ne váljék az emberi kapcsolataink kárára. Anyagi sikereinkért hatékony megmozdulásokat tehetünk a mai napon, csak meg kell ragadni a lehetőségeket. Az önbizalmunk a héten talán ezen a napon lesz a tetőfokán, ezzel nincs is semmi baj, de másokat ne nézzünk le! A mai napon meg kell tanulnunk megfontoltnak és türelmesnek lenni!

Kedd (Március 1.) – Szerencsekerék, Csillag, Kardok nyolcas:
A mai napunkat az egyszer fent és az egyszer lent fogja jellemezni. Ezzel semmi probléma nem lesz, csupán figyeljünk, hogyha nem érezzük magunkat a topon, ne kezdjünk bele új dolgokba. A szerdai „fordulópont” helyét a kedd váltja fel, s e nap után a hét többi része könnyebben fog telni. Annak ellenére, hogy hullámzás lesz a napunkra jellemző, eléggé optimisták leszünk és megtaláljuk a lelki békénket. A mai nap megfelelő egyes negatív történések bejelentésére, mert ezeket sokkal pozitívabban fogjuk majd fel. Párunkra fordítsunk elég időt a hónap első napján, mert ahogyan kezdjük ezt a hónapot, az kisugárzik a hónap többi napjára is.

Szerda (Március 2.) – Kardok hatos, Mágus, Botok ötös:
A mai napon tegyük le kötelékeinket, kicsit szakadjunk ki a szürke hétköznapokból. Menjünk el egy közeli látványossághoz, ami akár egy erdő, akár egy vár is lehet, de a lényeg az, hogy kapcsolódjunk ki együtt a családunkkal vagy egyedül. Nemcsak rövid kiruccanásokra alkalmas a mai nap, hanem akár egy „teleléshez” is. A mai nap kulcsmondata a következő lehetne: „Ma mindent megengedhetünk magunknak”. Ebben a napban minden benne lehet, váratlan pénz, spontán szerelem. Ha küzdünk céljainkért, azokat könnyen elérhetjük – március második napja előre viszi életünket, csak tenni kell érte!

Csütörtök (Március 3.) – Uralkodó, Érmék hármas, Igazságosság:
A kirakás közben ennél a napnál kirepült az Akasztott ember lapja fejjel lefelé, azaz a talpra állást szimbolizálva. Délelőtt teljesen összezavarhatjuk életünket, emberi kapcsolatainkat összekavarhatjuk, ha ezek bekövetkeztek, akkor a délután ezek rendbetételére alkalmas. Szakmánkban – akaratunk ellenére is – fejlődni fogunk, igaz, ezt szinte észre sem vesszük, mégis olyan feladatok gördülnek elénk, amelyek kapcsán meg kell tanulnunk kezelni egyes helyzeteket. Ez lesz a tanulás! A mai nap kulcsszava: becsület.Péntek (Március 4.) – Halál, Botok kettes, Érmék ásza:

Hanyagoljuk a komoly döntéseket, ne kezdjünk komoly ügyek intézésébe. A mai napon nem jutnánk sehogy előre, felesleges energiát pazarolni. A mai napon ne harcoljunk, inkább csak maradjunk csöndben, hallgassunk, a negatív gondolatokat ne engedjük ma be, hagyjuk őket figyelmen kívül. A nap kulcsszava: „Átvészelem a napot!”.

Szombat (Március 5.) – Botok lovagja, Érmék hatos, Ördög:
Az újhold utáni első nap szinte azonnal anyagi sikereket hoz. A mai napon még érdemes egy szerencsejátékon részt vennünk – ne vegyünk 10 szelvényt, hanem csak egyet, de az azon lévő számokat körültekintően jelöljük be! Annak ellenére, hogy szinte minden sikerülhet ezen a napon, ne legyünk egoisták. Ha mégis így történne, várható, hogy egyes emberek megorrolnak ránk.

Vasárnap (Március 6.) – Kelyhek király, Kardok apródja, Érmék lovagja:
A mai napon a férfi energiák lesznek az uralkodók. Talán a hölgyeknek ez nem igazán fog tetszeni, de mi férfiak igazán hálásak leszünk majd az este folyamán, ha egy kicsivel több törődést kapunk. Annak ellenére, hogy vasárnap van, a pihenés napja, kicsit gondolkodjunk el munkahelyünkön, tervezzük el, hogy mit kívánunk holnap munkálkodni – akár egy napirendet is írhatunk. De ne feledjük el, hogy a mai napunkat a családnak és a párunknak szenteljük, mert a mai nap kulcsszava: biztonság.

Papp Máté
AstroWorld