Tengerecki természetismereti tábor

Kényelmes és nyugodt, mégis különleges családi nyaralást ígér a Tengerecki természetismereti tábor, ahol az óvodás és kisiskolás korú gyerekek és szüleik is egyformán kikapcsolódhatnak.

„A táborban az volt a legjobb, hogy együtt lehetett a család, ugyanakkor sem az ellátásról, sem a programokról nem nekünk kellett gondoskodni. Úgy lehettünk együtt, hogy közben a gyerekeknek nemcsak játszópajtásai lettek, de olyan élményekkel is gazdagodtak, melyeket azóta is emlegetnek.”

„Öt éves kislányom azt mondta, nem baj, ha ő lesz egyedül lány, az sem baj, ha a tengerpartra nem jut el, de a Tengerecki tábort jövőre sem szeretné kihagyni.”„Azt élveztem a leginkább, hogy tartalmas programon tudtam a gyermeket, mégis tudtam pihenni, regenerálódni, kicsit felnőtt módra pihenni. Elmehettem a környező nevezetességekhez, kipróbálhattam a fazekas műhelyt, mégsem volt lelkiismeret furdalásom, hiszen a gyerekek nagyon tartalmas programon vettek részt, míg mi felnőttek is ki tudtunk kapcsolódni.”


Különleges családi nyaralás?
Szívesen részt vennél 2011-ben Te is?

A Tengerecki Központ 2011. július 21-25 között Diósjenőn rendezi meg – immáron második ízben – azt az öt napos természetismereti tábort, melyre óvodás és kisiskolás korú gyermekeket és szüleiket várják.
A tábor egyedisége abban rejlik, hogy délelőtt 9-12 és délután 15-18 óra között környezeti pedagógusok (óvónők) foglalkoznak a gyerekekkel. Ez idő alatt a szülők fakultatív programokon vehetnek részt.A táborban megrendezzük a Víz-, a Föld-, a Növények-, az Állatok- és az Erdő napját.A felnőtteket

További információ és jelentkezés: www.tengerecki.hu