Képek jelentek meg Berlusconi bunga-bunga bulijairól

A képeket az ügyészek találták annak a több tucat nőnek a laptopjain és kamráiban, akik részt vettek az olasz kormányfő szexpartijain.

Az egyik képen a 32 éves Barbara Guerra televíziós celeb látható kihívó, szűk rendőrruhában, miközben bilincset forgat a kezében. A lány a Farm nevű valóságshow olasz változatában tűnt fel és egy ideig Mario Balotelli, a jelenleg a Manchester Cityben focizó csatár párja volt.


Barbara Guerra bunga-bunga öltözékben és normálisan

Más képeken nem azonosított nők csókolóznak egymással, vagy kihívó pózban állnak. Az összes kép a hajnali órákban készült Berlusconi villájában, a Milánó közelében fekvő Arcoreban.


A képeket csatolták a mellékletekkel együtt mintegy 20 ezer oldalas vádirathoz. Az ügyészség azzal vádolja a 74 éves Berlusconit, hogy tavaly február 14. és május 2. között 13 alkalommal szexelt az akkor még kiskorú, Ruby "művésznéven" dolgozó marokkói származású lánnyal, Karima El Mahrouggal. Ruby a szexért sok pénzt és ajándékokat kapott.


Olaszországban legális a prostitúció, de csak nagykorúak esetében, a kicsapongásokért Berlusconinak április 6-án bíróság elé kell állnia.

Az ügyészség szerint a kormányfő villájában tartott bulikon az események három felvonásban zajlottak. Először jött a vacsora, majd a lányok, néha maszkban, sztriptízt mutattak be és bunga-bunga néven erotikus táncot lejtettek. Végül a kormányfő elvonult egy kis szexre a kiszemelt lánnyal vagy lányokkal.