Itt a tavasz, hol az átmeneti kabátod?

Ha nem voltál annyira előrelátó, hogy beszerezz egy tavaszi kabátot vagy a tavalyi már nem megfelelő, válogass kedvedre összeállításunkból! 15 trendi újdonság az átmeneti kabátok piacán!

Milyen a jó átmeneti kabát?
Nem túl vastag, hiszen már nem kell, hogy védjen a mínuszok ellen, de nem is túl lenge, hiszen előfordulhatnak még hűvösebb esték és reggelek, az ilyenkor gyakori szeles időjárásról nem is beszélve. Éppen emiatt jó, ha legalább fenék alá ér és védi a fontos női szerveket a megfázástól.

Ez utóbbi funkciót teljesíti be a nagy, széles öv is, persze amellett, hogy szépen formálja az alakot, vagyis karcsúsít. Szerencsére az utóbbi évek nagy divatja még idén is tartja magát.
Örök klasszikus: a ballonkabát vagy trencskó. Viselheted bármilyen stílushoz és öltözékhez, a lehetőségek tárháza óriási!
 

Az idei trend bővelkedik finom világosbarna és szürke árnyalatokban, kedvedre válogathatsz a tejeskávé, tevebarna, bézs, világosszürke és homokszínű darabokból.


Az élénk tavaszi színek – piros, pink, barackszín és a virágminta – pedig egyszerűen ellenállhatatlanok!


A derűsebb napokon már elég egy rövid kiskabát vagy dzseki is.
 

A rockos stílus még mindig menő! Elengedhetetlen hozzá egy jó bőrkabát, amely ma már a környezettudatosság elvét is szem előtt tartva jó, ha műbőrből készül.


Egy különleges szín vagy szabás mindig feldobja az egész öltözékedet:


Képek: Promod, Zara, BonPrix