Gombos Edina festékvásárlás közben lett reklámarc

A Poli-Farbe a Művészetek Palotájában látta vendégül üzletfeleit és partnereit, Gombos Edina volt az est háziasszonya.

A Tabu Tv stábja a napokban egy különleges rendezvényen, a Poli-Farbe festékgyártó cég ügyfélrendezvényén vett részt.

"Most azért vagyunk a Művészetek Palotájában, hogy a racionalitások és a válságok időszakában is meg tudjuk mutatni azt, hogy emocionálisan is lehet közösséget építeni. Be szeretnénk bizonyítani, hogy egy egyszerű, földhöz ragadt festékgyár is képes lehet értéket teremteni a dolgozóival és a disztribúciójával" - meséli a tabutv.hu riporterének Szabó Antal, a Poli-Farbe ügyvezető igazgatója.

"Én vagyok a cég háziasszonya mostmár több mint másfél éve. Vevőtalálkozók és rendezvények alkalmával rendszeresen megkérnek, hogy vállaljam a háziasszonyi szerepet és köszöntsem a vendégeket. Ma körülbelül négyszázan érkeztek erre a rendezvényre, ami egy kis szakmai találkozóval kezdődött, a mai este lényege pedig az, hogy rengeteg érdekes produkció kerül a színpadra: például a Holdviola együttes is fellép!" - újságolja a Tabu Tv internetes videójában Gombos Edina, akit hitelessége miatt választott reklámarcának a festékgyártó cég.

"Akkor kerültem közel ehhez a magyar céghez, amikor elkezdtünk építkezni és falfestékeket válogattam. Nagyon jó színskálájuk volt és felfigyeltem a bababarát festékeikre is, ami egy szülő számára nagyon fontos, mert távol tartja a baktériumokat és nem engedi megtelepedni a falon a penészt" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Gombos Edina.