Fess gyönyörű üvegmandalákat magyar motívumokkal!

A mandalafestés nemcsak különleges művészet, egyfajta lelki rítus is, a kreativitás mellett az önismeretet is fejleszti. Magyar üvegmandala festő nap a Pilisben 2011. április 30-án!

A tanfolyamot Sánta Eszter üvegfestő művész tarja. Eszter az életét az alkotásnak szenteli, az üvegfestés mellett népi ruhákat varr, ékszereket készít.

Munkáját széles körben elismerik, vásárokon, rendezvényeken országszerte találkozhatunk alkotásaival. A Táltos Asszony mandala a Magyarok Országos Gyűlésén közönségdíjat kapott.

Galéria, melyben a munkáit megtekintheted:
http://snthaglasspaint.com/taltosasszony.html

Miben segít a mandalafestés?


Kinek ajánljuk a tanfolyamot?


Miből áll a tanfolyam gyakorlati része?


A tanfolyam elsősorban az üvegfestés gyakorlatáról szól, de a formák, színek jelentésének, összefüggéseinek a világába is betekintés kapunk. Elsősorban a magyar szimbólumokkal foglalkozunk. A nap folyamán megfestett mandalát mindenki hazaviheti.A tanfolyam helyszíne: Pilisszántó a Pilis kapuja
, Budapesttől mindösszesen 25 km-re, háromnegyed órányi utazással elérhető. Csodálatos természeti adottságain kívül szakrális helyei: a  Csillagösvényen megközelíthető Boldogasszony Kápolna, Pilis keresztje, a Trézsi-forrás és a Sziklaszínház is évről évre egyre több látogatót vonz. Aki a faluba ellátogat, biztos, hogy feltöltődve érkezik haza és egy csodálatos élménnyel lesz gazdagabb. A tanfolyam kiscsoportos formában indul, maximum létszám 8 fő.
A jelentkezéseket a jelentkezési lap és az előleg beérkezésének sorrendjében vesszük figyelembe. Kérésedre részletes tájékoztatót és jelentkezési lapot küldünk.
Időpont: 2011. április 30.

Németné Wéber Gabriella
nwg@magyarterrendezes.hu
06 309 167 618