Hello Kitty - 5 pont, hogy felismerd az igazit

Az 1974-ben született mesefigura 2-3 éves szünet után újra, hódító körútjának Magyarországi állomására ért. A védjeggyé vált fehér macsek karaktere nem kis utat bejárva nemhogy beutazta, hanem meghódította a világot.

Yuko Shimizu rajzolta meg az első, fehér, száj nélküli és jellegzetes masnival rendelkező Hello Kitty tervet, amely eleinte a kislány korosztályt célozta meg célcsoportjául. A várakozásokat felül múlva mára már a Hello Kitty márka a 23-30 évesek körében szintén kultuszfigurává vált.

A fehér cica a 80-as évektől Japánból indult útjára, és most végre valahára sokak örömére, az eredeti, CE jelzéssel, és tanúsítvánnyal ellátott cicusos termékek online, Magyarországra is eljutottak. A népszerű cica számos termékhez szolgáltatott inspirációt az irodaszerektől, az ékszerektől és háztartási cikkektől kezdve az autós kiegészítőkig.

Egyúttal nem árt tudni, hogy sajnos még mindig akadnak olyan áruházak, ahol eredeti termékek címszóval hamisítványokat árulnak. A hamisítványok nem csak minőségbeli különbséget jelenthetnek, hanem az ismeretlen anyagok felhasználásával készített termékek akár veszélyeztethetik egészségedet!
.


Az alábbiakban Hello Kitty néhány hasznos tippel lát el, a hamisítók kiszűrésére
, tanácsai segítségedre lesznek abban, hogy 100%-ban eredeti, kiváló minőségű termékhez juss hozzá, bármit is vásárolsz a neten:
 1. A termékeken az eredeti logó legyen elhelyezve, és az eredetiségét esetenként a bevarrt címkéken található eredeti logó bizonyítsa. Például a címkén az eredeti logó a  kék Sanrio vagy Sanrio smiles felirat szerepel. Ez jelenti, hogy eredeti termekről van szó. A Sanrio o-ja egy szívecske.
   
 2. Minden termék a minőségi követelményeknek felel meg, CE jelzéssel, tanúsítvánnyal van ellátva. Amennyiben nem találsz erre utaló jelet, akkor valószínűleg olcsó utánzattal állsz szemben.
   
 3. A forgalmazónak a szerzői jog által védett logó használatára engedélye van, így tehát az eredeti logót látod a weboldalon, vagy a boltban.
   
 4. Eredeti, vagy licenc? Érdemes ott vásárolnod, ahol nem licensz, hanem eredeti termékeket forgalmaznak, ami nem azt jelenti, hogy a licensz termék nem eredeti. Az eredeti termékek abban különböznek a licienc termékektől, hogy vannak állandó, limitált darabszámú, és szezonális egy-egy témára kreált kollekciójuk, sokkal változatosabbak és gyorsabban változó a készlettel rendelkeznek.
   
 5. Ezeknél a terméknél termék színe, alakja, típusa, termékcsoport, és a figura, a téma is változik, nem pedig minden termékre ugyanaz a figura kerül, ugyanabban a pozícióban.


Kívánságlista a Facebookon

A Facebook lázból Hello Kitty sem maradt ki, a hazai hivatalos márkaképviselet kívánságlista alkalmazást hozott létre a Facebookon, melynek segítségével most lehetőséged van szolidan közzé tenni barátaid számára, hogy mi a szíved vágya. Ráadásul ez az alkalmazás most 5% kedvezményt hoz Neked. A kívánságlista használatával kiposztolhatod a Hello Kitty web shopban a Neked és barátaidnak tetsző termékeket, like-olhatod, kommentezheted azokat.