Vasárnap 26. T-Home Vivicittá Városvédő Futás

Fut a város! Április 10-én, most vasárnap lesz a tavasz legnagyobb szabadidős sporteseménye, a 26. T-Home Vivicittá Városvédő Futás a Városligetben, az 56-osok terén. A múlt hétvégén a két vidéki Vivicittá helyszínén, Szegeden és Kaposváron is több mint tízezren futottak a városukért. A most 25 éves budapesti Vivicittán, az eddigi években közel 150 ezren vettek részt.

Közösségépítő sport. „Az évek során a T-Home Vivicittá egyike lett a legnagyobb tömegeket megmozgató tömegsport rendezvénynek" - mondja Chris Mattheisen. „Az elmúlt hétvégén lezajlott szegedi és kaposvári Vivicitták rekord részvételi száma külön öröm a Magyar Telekom számára. Az egészséges életmód támogatása mellett közösségeket épít, és életre szóló élményeket is ad ez az esemény. Évek óta én is részt veszek a T-Home Vivicittán, idén a 11,2 km-es távon indulok.” – nyilatkozta a Magyar Telekom vezérigazgatója.


Program az egész családnak. Az eseményen mindenki megtalálhatja a kondíciójának és felkészültségének megfelelő távot. Lesz 600 méteres Családi Futás, 3,5 kilométeres Minicittá vagy Gyaloglás a legkisebbeknek, családoknak és idősebbeknek. A gyakorlottabbaknak a hagyományos Vivicittá (11,2 km) és a Midicittá (6,5 km) kínál sportolási lehetőséget, a T-Home Vivicittá Félmaraton (21 km) pedig a hosszútávfutókat várja.

Bővebb információk: www.futanet.hu