A sztárok szeretnek gyorsan vezetni

Az általunk megkérdezett hírességek mind lendületesen, gyorsan, határozottan szeretnek haladni.

A Tabu Tv riportere arra volt kíváncsi, hogy hogyan viselkedik az úton Fresh Andi, Tóth Szabi, Sári Évi és a BNF-es fiúk. "Az a baj, hogy dinamikus vezető vagyok... szeretem kinyomni a kocsimnak a szemét!" - kezdi Fresh Andi. "Nagyon szeretek autót vezetni és gyorsan menni!" - folytatja Tóth Szabi, aki szintén igen sokat ül a volán mögött. "Nem vakmerően, de lendületesen vezetek!" - jelenti ki Sári Évi, aki utálja a tötyögést.

Reméljük, hogy a rendőrség illetékes munkatársai nem nyomták le a lejátszó play gombját, mert celebjeink arról is vallottak, hogy bizony nem mindig tartják be a közlekedési szabályokat. "Bekötve be vagyok, de azért szeretem élvezni amikor tudok menni..." - mosolyog a Fresh együttes szőke tagja, aki bizony nem csak a sebességkorlátokat szokta áthágni.

"Eleinte nem nagyon értettem a Pesti közlekedést, de már tudom, hogy hogyan lehet itt-ott beslisszanni. Mindennek ellenére nem szeretem a túlzottan erőszakos vezetőket, ezért én sem vagyok ilyen!" - avat be minket Sári Évi. Persze a hírességek közt is akadtak nyugodt vezetők: a BNF együttes tagjai és a rádiós műsorvezető Timó is halál nyugodtan vezet az utakon. "Nyugodt, kiegyensúlyozott, nem száguldozós vezető vagyok, de azért szeretek annyival menni amennyivel lehet!" - mondta el a Tabu Tv internetes videójában Timó.