Tóth Gabi legjobb barátja egy tacskó

Az énekesnő az autópálya szélén szedte össze az ebet, akinek a nyakán három méteres lánc lógott a megtalálásakor. Tóth Gabi és a tacskó mára elválaszthatatlan barátok, sőt lelki társak lettek!

"Tavaly október elején láttunk az M3 autópálya mellett egy kutyát, aki három méteres láncot húzott maga után... Mondtam Rolinak, hogy satufék! Megálltunk, összeszedtem és azóta ott van nálunk: ő a legjobb barátom!" - meséli a különös kapcsolat történetét Tóth Gabi a Tabu Tv videójában. A talált eb egyébként egy állítólag nagyon cuki drótszőrű tacskó és tibeti terrier keverék, aki úgy néz ki mint Csubakka, ezért ezt a nevet is kapta.

Tóth Gabi nemcsak hogy gyermekének hívja, de annak is gondolja a talált kutyát. "Ember lelke van! Mindent ért, forgatja a fejét, ha beszélsz hozzá, jó vele aludni..." - sorolja a mákos tacskó jó tulajdonságait az extrém külsejű énekesnő, aki szerint az eb azt is megérzi, ha valami nem oké a gazdáival. "Ha úgy megyek haza, hogy éppen bánatos vagyok valami miatt, akkor odajön és rám rakja a mancsát... Félelmetes! Olyan, mintha érezné, hogy valami baj van! Rengeteg kutyám volt, de ennyire emberi még soha." - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Gabi.

A hányatott sorsú Csubakka gazdáit egyébként egy ideig kereste a sztárpár, de aztán rájöttek, hogy mégsem akarják visszaadni. "A kutyát három órán keresztül nyírtuk le, mert gyakorlatilag bele volt égve a bőrébe a nyakörv és rettentő büdös volt a szaga is! Aki ilyen körülmények között tartotta szegényt, annak inkább nem is adnám vissza" - mondta el az internetes sztártévé felvételén a művésznő, aki következetesen neveli a kis tacskót.