Lovak, ahogy én látom - digitális amatőr fotópályázat fiataloknak

Fotózz, alkoss, nyerj! Mutasd meg, Te hogyan látod a lovakat, milyen szerepet töltenek be az éledben. A Magyar Mezőgazdasági Múzeum 2011 nyarán nyitja meg a lovak múlt- és jelenkori szerepét, tenyésztését, a lovas sportágakat és foglalkozásokat bemutató tárlatát, a Nemzeti lókiállítást. Az esemény kapcsán fiataloknak szóló, digitális amatőr fotópályázatot hirdetnek Lovak - ahogy én látom címmel.

Kíváncsiak vagyunk, hogyan látod a lovak helyzetét manapság. Hol találkozol lovakkal, van-e szerepük a Te életedben? Versenyzel vagy szántasz velük? Műanyag pónikat gyűjtesz? Lovagolni tanulsz vagy egyszerűen csak szereted őket? Küldd be a fotódat, mutasd meg, te hogyan látod őket!

A legjobb képeket a múzeum lovakról szóló kiállításában, a múzeum honlapján és a Facebook oldalán is bemutatjuk, az első 3 helyezettet pedig nyereményekkel is díjazzuk!Nevezés:
a képeket e-mail-ben várjuk, amelyben az alábbi adatokat kérjük feltüntetni: pályázó neve, életkora, lakhelye (csak településnév) és telefonszáma.
Formai követelmények: jpg formátum, minimum 1280×1024 pixel (bármilyen méretarány), képenként maximum 4 MB méret.

Beküldési cím: lovasfotopalyazat@mmgm.hu
Beküldési határidő: 2011. május 30.

A pályázatban való részvétel feltételei:


Mutasd meg magad: fotózz, alkoss, nyerj!

Magyar Mezőgazdasági Múzeum
1146 Budapest, Városliget, Vajdahunyadvár
Web: www.mezogazdasagimuzeum.hu

Képek:
piqs.de: Pfotegrafie - Hallo Mama: Da bin ich
piqs.de: JessyK - Warmblutstute