Debreczeni Zita nem boltkóros

A híresség rengeteg divatbemutatóra jár, de eddig egyetlen alkalommal sem vásárolt magának olyan ruhát, amit a kifutón látott.

"Nagyon izgulok, mert ez a divatbemutató eddig minden évben nagyon jól sikerült. Ritkán megyek el ilyen eseményekre, de ezt sosem hagyom ki, idén pedig végre első alkalommal le is tudtam ülni, mert nagyon pontos voltam és a kezdés előtt jóval korábban érkeztem!" - meséli a tabutv.hu riporterének Debreczeni Zita, aki az F&F 2011 Őszi/Tavaszi kollekciójának bemutatása előtt nyilatkozott.

A modell havi több tucat ehhez hasonló divateseményen vesz részt már évek óta, sőt már saját kollekcióval is büszkélkedhet, ő maga azonban meglepő módon állítólag még sosem öltözködött kifutón látott ruhába.

"Én nagyon szeretek csak és kizárólag nézelődni! Egy divatbemutató nem arról szól, hogy egy bizonyos ruhát hogyan vehetnek majd fel az emberek a hétköznapokban, hanem csupán egy irányzatot adnak. Rengetegszer van, hogy ha látunk egy ruhát a kifutón és utána leakasztjuk az üzletben a fogasról, akkor már másképp néz ki..." - magyarázza a Tabu Tv riportjában Debreczeni Zita.

"Van ami tetszik, de nem vagyok boltkóros és nem veszem meg a ruhákat abban a pillanatban! Már van egy olyan stílusom, ami beállt és helyén van így harminc éves fejjel, de persze volt olyan is, hogy azt mondta egy-egy stylist barátom, hogy azonnal vegyek le egy ruhadarabot!" - emlékszik vissza a videóban a modell.