Hajdú Péter a saját nyaralójában nyaral

A Frizbi Hajdú Péterrel névadó műsorvezetője nyáron csak egy rövidebb külföldi utat tervez, az összes többi szabadidejét a balatonföldvári nyaralójában tölti a családdal.

Miskovits Marci a TV2 udvarán randalírozott, mindeközben pedig Hajdú Péterre is rátalált. A műsorvezető eleinte csak egyszavas válaszokkal reagált a tizenéves fiú kérdéseire, de aztán megeredt a nyelve.

"Nagyon jók a Frizbi visszajelzései, sikeres a műsor. Nem tudom neked megmondani, hogy a következő hetekben kiket fogunk behálózni, mert teljesen aktuális a műsor, ezért minden héten más-más friss témákkal foglalkozunk" - avat be műsorának szerkesztési elveibe Péter, aki egyébként sokáig azt sem tudta, hogy műsorvezetéssel szeretne foglalkozni.

"Nem gondoltam, hogy ezzel fogok foglalkozni. Külker főiskolára jártam, amikor elkezdtem tanulgatni a televíziós szakmát, aztán hál istennek már beérett ez a dolog. Egyáltalán nem volt elképzelésem arról, hogy mi leszek: vonzott az utazás, a repülés, de aztán végül jól döntöttem..." - mondta el a Tabu Tv videójában Hajdú Péter, aki nyári terveiről is mesélt.

"Tervezünk egy külföldi utat, de nem mehetünk majd túl messze, mert gyerekekkel szeretnénk menni. Ezen kívül van egy saját nyaralónk Balatonon, oda szoktunk lemenni!" - magyarázza a TV2 műsorvezetője, aki Balatonföldváron tulajdonol egy víkendházat.