Sarka Kata többet nem akar szülni

Hajdú Péter feleségét Sarka Katát kaptuk mikrofonvégre a Fővárosi Vidámpark gyereknapi rendezvényén, ahol beszámolt nekünk a gyermekneveléssel kapcsolatos nehézségekről is.

Sarka Kata saját bevallása szerint jobban oda kellett volna figyelnie a szigorra, hiszen gyerkőcei lassan a fejére nőnek. "Eddig nem voltam valami szigorú, úgyhogy most iszom a levét. Már mindkét gyerkőcre egyaránt odafigyelek ilyen téren, mert tudom, hogy mit rontottam el Noncsinál és azt nem szeretném a picinél is elkövetni. Tehát ha látom, hogy csak hisztizik, akkor nem veszem a kezembe állandóan. Most már sokkal lazább vagyok. Nem vagyok idegeskedős édesanya" - mesélte a Tabu Tv riporterének Sarka Kata, aki azt is elárulta, hogy férje rengeteget dolgozott az elmúlt időszakban.

A Frizbi műsorvezetőjének, Hajdú Péternek azonban tengernyi teendője mellett mindig van ideje csemetéire. "Örülünk, hogyha hetente háromszor, mondjuk, fürdetéskor látjuk őt. Most nagyon koncentrál a Frizibire és a kávézónkra. Végre már a Nagy Duett-re nem kell. Arra azonban nagyon figyel, hogy a hétvégéket velünk töltse és ki tudjon kapcsolni" - számolt be Hajdú Péter mozgalmas életéről a Tabu TV riporterének Sarka Kata.

Vajon lesznek-e további babák a Hajdú családban? "Köszönjük, nem kérünk. Én már nem szeretnék szülni. Én nem szeretnék teherbe esni" – tett pontot a mondat végére, a tőle megszokhatott nagy mosollyal a kétgyermekes családanya.