Berlusconi még mindig tart bunga bunga bulikat

A kéjenc olasz kormányfő nem bír magával, hiába emeltek ellene vádat, mert kiskorú prostituálttal volt szexuális kapcsolata, továbbra is megrendezi elhíresült orgiáit.

A változás csak annyi, hogy a bunga bunga néven emlegetett bulikat most már nem abban a Milánóhoz közel fekvő villában tartják, ahol korábban, hanem Berlusconi egy másik, pár kilométerre található ingatlanában.

Az orgiák folytatása azokból a lehallgatott beszélgetésekből derült ki, amelyeket Flavio Briatore folytatott barátaival. Flavio Briatore gazdag olasz üzletember, a Renault F1-es csapatának vezetője és a londoni Queens Park Rangers foci csapat társtulajdonosa, számos befolyásos ember, köztük Berlusconi barátja. Az üzletembert egy külön, adócsalással kapcsolatos nyomozás keretében figyelték meg, a lehallgatott beszélgetéseket rögzítő kazettákat átadták a kormányfő ügyében eljáró ügyészeknek. 

A bunga bunga kifejezés azokra az orgiákba csapó szexjátékokra utal, amelyeket a kormányfő villájában tartott vacsorák után rendeztek. A bulikon résztvevő lányok ékszereket és pénzt kaptak szolgáltatásaikért, ám Berlusconi egyik kedvencéről, a Ruby "művésznéven" dolgozó lányról kiderült, hogy kiskorú volt, amikor szexuális kapcsolatot létesített az olasz kormányfővel.