Keresztes Ildikó sokszor vitatkozik az anyukájával

A dupla aranylemezes művésznő szerint anyukája túl szépnek látja a világot, ezért néha fel kell ráznia.

Keresztes Ildikó “Csak Játszom” című albuma is aranylemez lett, a jeles alkalmat pedig egy sajtótájékoztatóval egybekötött aranylemez-átadással ünnepelte. Az eseményen részt vett az X-Faktor mentorának édesanyja is, ami azért érdekes, mert a hölgy csak nagyon kevés alkalommal mutatkozik együtt a lányával.

"Ott volt mindenki, aki nagyjából számít az életemben. Édesanyámat is elhívtam, pedig neki nem nagyon szoktam engedni, hogy eljöjjön ilyen eseményekre, mert mindig nagyon izgulok, hogy nem tudok majd vele foglalkozni..." - meséli a tabutv.hu riporterének a művész.

"Anyukám nagyon örül minden ilyen meghívásnak, legszívesebben még akkor is eljönne, ha a Himalájára mennék. Az anyukámmal kapcsolatban kicsit szemérmes vagyok..." - magyarázza Ildikó. Az X-Faktor mentora egyébként nem túl gyakran beszél édesanyjával, sőt a találkozások alkalmával is gyakran veszekednek. "Édesanyám Érden lakik, tehát napi szinten nem beszélünk, még telefonon sem. Nem vagyunk az az anya-lánya típus, aki minden nap hetvenszer felhívja a másikat és gügyög a telefonba. Mi normálisan tartjuk a kapcsolatot: mindenki éli a saját életét!" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Keresztes Ildikó.

A művésznő bevallotta, hogy gyakran vitatkozik az édesanyjával és legtöbbször saját maga kezdeményezi a szóváltást. "Nagyon sokszor van, hogy találkozunk és csak vitatkozunk, főleg én vele. Aztán persze másnap bocsánatot kérek, ő pedig pontosan tudja, hogy milyen vagyok... Az édesanyám tényleg egy földre szállt angyal. Annyira hiszékeny, annyira naiv és annyira szépnek látja a világot, hogy néha azért fel kell ráznom, hogy ez sajnos nem az a világ!" - mondta al a Tabu Tv internetes videójában a sztár, aki ennek ellenére szívesen átvenne egy kicsit anyukája optimizmusából.