Ganxsta Zolee szerint kompatibilis a gyerek a kutyával

A rocker gyerekei gyakran csapnak a kutyák fenekére két fülcsavarás között, de még sohasem támadtak rájuk.

Köztudott, hogy Ganxsta "Döglégy" Zolee imádja a kutyákat és feleségével együtt harcol a magukra hagyott ebekért. Az előadóművész párja egy argentin dog fajtamentő egyesületet működtet, amely nehéz sorsú négylábúakat ment.

"Nem is hinné az ember, hogy mennyi rossz sorsú kutya van, amit kínoznak, kidobnak, vagy játékszernek használnak" - mondja a Tabu Tv riporterének Zolee, aki a saját családi házukba is örökbefogadott néhány ebet.

"Nekünk kettő befogadott argentin dogunk van: egy három és egy hat éves kutyus, de a panzióban is sok négylábúnk van, akik az új gazdikra várnak" - magyarázza Ganxsta Zolee, aki egyáltalán nem félti az ebektől a gyerekeit. "Egyszerűen nevelés és odafigyelés kérdése. Ha befogadsz egy normális idegrendszerű kutyát, akkor azzal nem lehet probléma. Persze nem hagyhatod csak úgy egyedül a gyereket és a kutyákat, de érdekes módon nekem még sosem volt ilyen problémám, pedig két befogadott argentin dogunk van!" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel a zenész.

Ganxsta Zolee teljes mértékben kompatibilisnek tartja a gyerekeket a kutyákkal. "A mi kutyáink is befogadottak, tehát korábbról lehetne rossz tapasztalatuk a nehéz sorsuk miatt, de mégsem kapnak oda. Még soha semmi gond nem volt a kutyákkal, pedig a kislányom azért egrecíroztatja őket: a fenekükre csap és a fülüket tekergeti. A kutyák nagyon odafigyelnek arra, hogy a gyereknek nehogy valami baja legyen!" - mondja Zolee.