Hajós András sem mindig vicces

Hajós András csak akkor vicces, amikor épp dolgozik: saját bevallása szerint szabadidejében mindig bunkó és mogorva. De tényleg.

A szociológus, énekes, dalszerző, humorista az EFOTT szolnoki sajtótájékoztatóján éppen dolgozott, ezért vicces volt, de amúgy nem mindig az. "Most húsz percig voltam vicces, mert ez a munkám, de ezután hazamegyek és 47 órán keresztül bunkó és mogorva vagyok. Ennek ez az ára! Ilyenkor felszívom magam, de ha munka után kalapáccsal ráütök a lábamra, akkor én sem viccet kezdek el mesélni, hanem inkább ordítok" - meséli a tabutv.hu videójában Hajós András.

"Én ezt tudom, mást nem tudok. Nem tudok például összeadni 26 csekket úgy, hogy ne legyen benne hiba, vagy ilyesmi..." - magyarázza a nevettető, aki túl sokszor nem tért le a pályáról. "Annak idején mindig fejjel mentem a falnak, de most apaként elgondolkodtam ezen az egészen és azt gondolom, hogy nagyon jó, hogy bennem volt egy belső fék" - mondja András a Tabu Tv riporterének, aki a belső fék hiányában öt alkalommal is meghalhatott volna.