Lenge nyári szettek hőség idejére

Végre itt a nyár! Eljött a nyaralás, piknikezés, kerti partik, fesztiválok ideje. Összeállítottunk 3 olyan szettet, amiben garantáltan jól érzed magad, akárhova is mész szórakozni! Természetesen nem hiányozhatnak ruhatárunkból a saruk, a lenge hosszú szoknyák vagy éppen nyári ruhák, a bohókás kiegészítők és a multifunkciós kendők sem!

1. Városnézéshez
A nyár egyik megunhatatlan színe a türkiz, idén ismét különlegesen divatos.  Viseld arany és gyöngy ékszerekkel és bézs árnyalatokkal! Városnézéshez elengedhetetlen a nagyobb méretű táska, de az esti buliba inkább egy ilyen boríték alaktú retikül dukál!
 


2. Fesztivál életérzés

A hippi stílus még mindig menő, főleg, ha kis hazánk számtalan fesztiváljának egyikére pakolod össze a bőröndöt. A napszemüveg, a kényelmes saru és egy kardigán, kendő tárolására alkalmas táska fontos kellékek nappal és aztán majd éjszaka is!
 


3. Csak lazán

Akár kerti sütögetésre készülsz, akár strandra mennél, egyaránt jó választás a rövidnadrágos-tornacipős kombináció. Válassz hozzá stílusos kiegészítőket, így a megjelenésed nem lesz sem unalmas, sem fiús!
 


Képek: Polyvore.com