Istenes Bence spontán port talált

Azt hihetnénk, hogy az RTL Klub műsorvezetője egész nap a tükör előtt készülődik, pedig csak néhány percig tart, mire formába hozza magát.

A Tabu Tv riportere nemrég egy fotóstúdióban beszélgetett Istenes Bencével. A nőideált arról kérdezte a sztártévé munkatársa, hogy mi a tökéletes külsejének titka. "A Hajam az egyetlen, amit mindig belövök, mert van egy nagyon szuper kis cuccom, amit reggel ráteszek és egész nap áll tőle" - büszkélkedik Bence a videóban, aki ma már napi alig pár percet fordít a külsejére, de ez nem volt mindig így.

"Régen nagyon-nagyon sokat készülődtem. Tizenéves koromig mindenre figyeltem mielőtt eljöttem otthonról, még arra is, hogy a cipő egyforma színű legyen a pólóval és még az öv is stimmeljen. Ez már azóta teljesen elmúlt, most azt az elvet vallom, hogy minden mindennel működik és mindent mindennel fel lehet venni" - meséli a Tabu Tv riporterének a műsorvezető.

Istenes Bence tiniként minden hajszálát egyesével állította be mielőtt elindult otthonról, de ma már csak néhány másodpercet vesz igénybe nála a hajformázás. "Találtam egy port, amit ha ráteszek a hajamra, akkor olyan hatást érek el, mint ha nem lenne megcsinálva, de igazából mégis. Teljesen matt hatása van, én spontán pornak nevezem! Főleg emiatt készülődöm mostanában nagyon keveset" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel az RTL Klub sztárja, aki a got2b POWDER’ful hajformázóját használja.