Amilyen a szexben, olyan a lábfeje

Itt a nyár, a strandidő - és előkerülnek a pasi lábak. Szandál-papucs, vagy akár mezítláb a parton. Abból, hogy milyen a pasi lábfeje, azonnal tudhatod, mire számíthatsz az ágyban!

Négy típust különböztetünk meg a négy elemnek megfeleltetve őket. A négy típus természetesen a női lábak esetében is ugyanígy megfigyelhető, de a női lábak finomabbak, kecsesebbek, s a lábak hölgy gazdái a szexben is egy kicsit máshogy, vagy legalábbis árnyaltabban viselkednek, mint a férfiak.

Föld típus – Dr. Durrbele

A zömök, zárt lábujjak, melyek között nem tud átmenni a strand homokja, a Föld típushoz tartoznak. A bőre vérbő, tónusos, akár a pasi maga. Erőteljes, rövid láb ez, mely inkább nehézkes, merev, akár a férfi aki ezen jár. A szexben is leginkább a nehézkesség jellemző rá. Kicsit bumfordi kedvességgel tud udvarolni, vagy éppen nagyon is erőteljesen közelít, mellőzve minden finomkodást. Ideális, ha egy éjszakás kalandot szeretnél, aki odacsap az ágyhoz és megadja a napi betevődet, de kifejezetten nagy türelem kell hozzá, ha hosszú távú kapcsolatra szánod. Ha mégis, akkor ne hurcold ezoterikus klubba és tantra jógára, az intuíciója körülbelül annyira fejlett, mint egy fogkeféé. Adj neki inkább egy fűnyírót, vagy egy fúrógépet és ha végzett tapsold meg a férfias kitartását. Főzz neki finomakat – neki ez elég! Mivel elég gyakorlatias figura, így általában jól felismeri a lehetőségeket, hamar nősül és nehezen válik. Nem akad ki attól sem, ha azonnal ágyba bújtok, mert számára valami vagy igen, vagy nem. A szürke árnyalatait és a talán szót nem ismeri.


A Levegő típus – Lepedőakrobata úr

Karcsú lábfej, elegáns ujjakkal, melyen a második és harmadik ujja gyakran nagyobb, minta  nagylábujj, az egész lábfej nyugtalan, könnyeden száll, ahogy gazdája is jár vele. Ő nem szeret irányítani, ám ha egyszer egy ágyba kavarodtok, és kiismeritek egymást, bizony remek szerető válhat belőle.  Ha egy éjszakás kalandot keresel, akkor nem biztos, hogy ki tud teljesedni, viszont nagyvonalú, könnyed partner, aki nem akad fenn apróságokon, nem foglalkozik kis ügyekkel, a nagy egészre figyel. Inkább hosszabb távon érdemes vele tervezni. ha valaki, akkor ő lesz az aki jól fogja magát érezni egy tantra csoporton, vagy egy bodywork foglalkozáson. Bátran vidd magaddal! Szellemességgel lehet lenyűgözni és azzal, ha nem adod oda azonnal magad. Gyakori, hogy nem hűséges partner, egyszerűen távolabb libeg, ha már valami nem úgy van ahogy azt elképzeli.


A Víz típus – táncos és bizonytalan

A lábfej hosszú, keskeny és szőrtelen, táncos jellegű, textúráját és járását tekintve is igen rugalmas. Ujjai közt nagy lyukak vannak, melyen könnyedén át tudna folyni a víz, vagy akár a parti homok. Ha ez a típusú férfi a megfelelő táptalajt kapja, akkor nagyon gyorsan lesz szerelemes, könnyen épít tartós kapcsolatot, ha azonban nem érzi biztonságban magát szinte azonnal odébb csorog, akár egy friss patak. Ha valami nem úgy van, ahogy azt ő látni és érezni akarja, akkor hajlamos lehet a hisztizésre – márpedig a férfi-hisztinél bénább dolog nem sok van. A szexben könnyed, hajlékony és kedveli a változatosságot, így nem minden esetben lesz hűséges testileg, noha érzelmileg könnyen elköteleződik. Kedveli a víz minden formáját, így a vízparti erotikát mindenképp vele érdemes kipróbálni. (Csónakban, nádasban, vízparton, stb..) A változatos, különleges elképzelések lenyűgözik. Beszélj neki fantáziáidról.
 

Tűz típus -  a forró szerető

Izmos, hosszúkás, inkább keskeny mint széles lábfej, mely gyakran izzadásra is hajlamos, tömör, húsos, de nem annyira mint a Föld típus. Ő imád mezítláb járni, nem szereti a cipőt-zoknit, mert az tovább melegíti erejét. Ő imádja, ha „felül van” a szexben, vagyis ha az irányító szerep az övé. nehezen tudja kiengedni az irányítást a kezéből, kissé stresszes is lehet, emiatt a férfiakra jellemző, hogy korábban sülnek el mint a célba jutnának. A gyors numerákat inkább csak a strigula miatt kedvelik – letudják és lépnek tovább. A mélyebb kapcsolatokban tudnak igazán feloldódni, de legjobb, ha nem szóval, inkább érintéssel, tettekkel irányítod. Hűséges típus, bár néha-néha egy fellángolás erejéig mellékacsinthat a családi fészeknek.