Éden Hotel: pénz, szex és kaland

Kalandjaikról, taktikáikról meséltek nagy kedvel a reality show sztárjai a Tabu Tv riporterének egy nagyszabású rendezvényen, ahol kiderült: bárhonnan is nézzük, jó buli az Éden Hotel.

"Négy napig voltam az Éden Hotelben és családom nagyon várt haza. Nagyon örültek neki, hogy jövök és igazából én az erotikában nem vettem részt, de hát nincsen semmi olyasmi, amire ne lennének büszkék és elfogadták minden döntésemet. Én pont addig maradtam, bent amíg jól éreztem magamat" – mesélte a tabutv.hu riporterének Rea.

"Mikor elindultam, akkor én a pénzért mentem. Próbáltam végig önmagamat adni és nem tudom, ha ezzel lehet nyerni, akkor lehet, ha nem, akkor nem. A ValóVilág4-be is beválogattak. A két műsor között volt a nagy dilemma, mert mindkettő szerződés ott volt a kezemben és nem tudtam melyiket válasszam. A VV4-be ott ültem volna a fotelbe és vártam volna, hátha a közönség beszavaz, azért döntöttem az Éden Hotel mellett, mert ott fixen megvolt, hogy mikor repülök" – számolt be a Tabu Tv riporterének Dani, akinek tetszettek a feladatok a játékban.

"A leges legmaradandóbb élmény, amikor a Sierra Leonei nemzeti parkba mentünk és akkor ott ugrálhattunk le a vízesésről" – meséli a videóban Norbi.