Hajas Laci: a ló olyan, mint az ember

Hajas Lacival egy lovardában futott össze a Tabu Tv stábja, ahol kiderült milyen közös múltja van a mesterfodrásznak a lovakkal.

"Tizennyolc éves koromban alakult úgy, hogy az édesanyám jóba volt egy lovász trainerrel és megkérdezték tőlem, hogy nincs-e kedvem amatőrködni, aztán két éven keresztül szinte mindennap kint voltam és gyakoroltam" – mesélte a tabutv.hu riporterének Hajas Laci, aki a későbbiekben elárulta, könnyen meglehet ülni egy lovat, ha ismerjük a rigolyáit.

"Mindig van egy félelem az emberbe ezektől a nagy állatoktól, de én mindig azt mondom, hogy a lovak ugyan olyan egyéniségek, mint az emberek. Van köztük lusta, friss, zsivány. Meg kell ismerni a rigolyáit" – számolt be a Tabu Tv riporterének a mesterfodrász, aki az idő elmúlása miatt kicsit homályosan emlékszik arra, hogy csajozós sport-e a lovaglás.

"Egy bizonyos típusú lányok szoktak járni lovagolni. Azok mondjuk, ugyanúgy jóban vannak a lovakkal és akkor ott alakulhatnak kapcsolatok a lovászok és a lovagló hölgyek között. Sajnos nagyon régen volt" – meséli a sztártévé videójában Hajas Laci.