Ganxsta Zolee: nem vagyok szokványos apuka

A Tabu Tv riportere Ganxsta Zoleet faggatta az apaságról és hogy szeretnének-e még gyereket.

"Közös gyerek, büszkék vagyunk rá. Majd lesz gond a fiúkkal, de hát az még arrébb van, most négy éves, úgyhogy szerintem nem ezzel kell foglalkozni, de majd veszek egy ágyút. Nem szeretnénk már babát: én egy kicsit nem, Monci meg nagyon nem, tehát szó nincs róla" – mesélte a rapper stábunknak.

"Én először fiút akartam, aztán a kislánnyal egy kicsit elkezdtünk összebarátkozni, amikor már kicsit beszélős volt, meg amikor már volt személyisége. Most már olyan kapcsolat, olyan barátság van köztünk, hogy azt nem tudom elmondani. Akinek nem kislánya van, az nem tudja elképzelni, hogy ez milyen dolog. Ő a szerelmem, sokkal jobb, mint egy fiú" – árulta el a Tabu Tv nézőinek Zolee.

"Haveri apuka vagyok, szigorúságról szó sincs, mert az nem hiteles. Azt csinál, amit akar, amíg a normális keretek között marad, aztán utána megpróbálok rászólni. Nálunk, aki igazán szigorú, az anyuka. Az én apukám megpróbált beleszólni mindenbe, de nem törődött semmivel. Ő a maga módján volt édesapa. Én sem vagyok szokványos apuka" – mondta a tabutv.hu nézőinek Ganxsta Zolee.